Traian Berbeceanu, noul prefect al Capitalei

"în Știri" by

Traian Berbeceanu a fost numit prefect al Capitalei. Joi seara în Monitorul Oficial, a fost publicată hotărârea de Guvern prin care acesta a fost numit, cu caracter temporar.

În hotărârea de Guvern se arată că: „Domnul Berbeceanu Traian exercită, cu caracter temporar, în condițiile legii, funcția publică de prefect al municipiului București”.

Gheorghe Cojanu, de asemenea, a fost revocat, prin hotărâre de Guvern, din funcția de prefect al Capitalei. Mai apoi, acesta a primit funcția de inspector guvernamental în cadrul Secretariatului General al Guvernului.

Joi, premierul Ludovic Orban, a anunțat că îl va schimba pe actualul prefect al Capitalei, Gheorghe Cojanu, după declarațiile controversate privind rata de infectare cu Coronavirus din București,unul dintre posibilii înlocuitori fiind Traian Berbeceanu.

Orban a spus că Berbeceanu este “un om corect, integru hotărât” iar de-a lungul activității sale a demonstrat că își duce la îndeplinire obiectivele.

Explicația lui Orban potrivit căreia nu l-a demis imediat pe Cojanu este următoarea: „Încă de luni m-ați întrebat despre prefectul Capitalei. Nu puteam să anunț decizia mea de a schimba prefectul înaintea unei ședințe fundamentale conduse de prefectul Capitalei, a CMSU, și în condițiile în care trebuiau implementate deciziile din legislație. Astăzi pot să vă spun: da, am luat decizia de a-l schimba pe prefectul Capitalei. Joi, la ședința de Guvern vom opera această modificare”.

Un tânăr pasionat de scris și jurnalism în general. Pasiunea pentru scris a apărut încă din copilărie, iar mai târziu am realizat că pot face mai mult decât să scriu într-un caiet. Am continuat pe un blog personal, iar mai târziu am descoperit că dincolo de blogul personal sunt alte căi prin care îmi pot face vizbilă pasiunea și munca. Povestea mea este percepută în funcție de cum eu o văd. Sfatul meu este să fii un om încrezător și înțelept.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*