Vaccinul anti-Covid-19 a ucis un voluntar din Brazilia!

"în Știri" by
Timp de citit: < 1 minut

Deși vaccinul ar fi trebuit să reprezinte o modalitate de apărare, aflăm că se poate întâmpla chiar contrariul. Un voluntar al unui studiu de testare a vaccinului anti-COVID-19 din Brazilia a decedat în urma încercării!

Miercuri, un voluntar al unui studiu clinic de testare a vaccinului anti-COVID-19 a fost anunțat decedat.

Reuters afirmă faptul că acesta a fost dezvoltat de Universitatea Oxford și AstraZeneca. Culmea este că testarea se continuă, AstraZeneca refuzând să declare ceva. Universitatea Federală din Sao Paulo (cea care ajută la studiile clinice în faza 3 din Brazilia) a spus că studiul ar trebui să aibă loc în continuare.

8.000 de voluntari din cei 10.000 selectați au primit două doze de vaccin.

Tânărul avea 28 de ani și locuia la Rio de Janeiro.

Bună, mă numesc Raluca și nu, nu sunt critic de modă. Dar am 16 ani și o sete excesivă de drept. Mă înclin cât de tare pot spre această latură a justiției și am născut un vis arzător: biroul propriu de avocatură. Momentan îmi trăiesc viața de licean la filologie, îmi dezvolt pasiunea pentru proză și opinie, iar dacă vei fi atent pe medalionul meu, vei observa o aspirație spre poezie. Sper ca ceea ce citești din partea mea să te facă să spui „Fata asta chiar trebuie citită!”

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*