Reacția lui Klaus Iohannis despre menționarea României în scandalul Hunter Biden!

"în Știri" by

România a fost adusă în discuție de către Donald Trump în contextul scandalului Hunter Biden, iar Iohannis întrebat despre rolul României în scandalul Biden, a spus că nu știe nimic.

Când a fost întrebat la Fox News despre laptopul lui Hunter Biden, Donald Trump a spus: „Vine și România”. Problema va fi ridicată de către președintele american la dezbaterea de mâine dimineață. „Dacă spune că nu știe nimic despre asta, că este treaba fiului. Aud că și România urmează să apară. Dacă spune că este treaba lui, că e adult. România urmează.’’ a spus Donald Trump, președintele SUA.

Șeful de cabinet al lui Donald Trump, Mark Meadows, a spus că România apare în e-mailurile din laptopul lui Hunter Biden. „Ați vrut să spuneți Rusia, nu România. În Rusia, Ucraina și China este Hunter Biden bănuit de trafic de influență.”

Donald Trump a adăugat: „Este România o țară nouă? Chiar am menționat România. Cred că în următoarele zile vom vedea și legătura românească.”

Se pare că președintele României, Klaus Iohannis, nu știe nimic despre acest caz. Scandalul a ajuns până la Cotroceni, dar întrebat de Hunter Biden, președintele Klaus Iohannis a spus că nu știe nimic. „La acest moment, eu nu am nicio informaţie despre acest personaj.’’, a declarat șeful statului.

Ultima confruntare directă dintre Donald Trump și Joe Biden poate fi urmărită mâine dimineață, de la 3:30, pe Aleph News și alephnews.ro

Un tânăr pasionat de scris și jurnalism în general. Pasiunea pentru scris a apărut încă din copilărie, iar mai târziu am realizat că pot face mai mult decât să scriu într-un caiet. Am continuat pe un blog personal, iar mai târziu am descoperit că dincolo de blogul personal sunt alte căi prin care îmi pot face vizbilă pasiunea și munca. Povestea mea este percepută în funcție de cum eu o văd. Sfatul meu este să fii un om încrezător și înțelept.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*