Facebook Dating
Facebook Dating

Facebook a lansat recent, în 32 de ţări din Europa, aplicaţia sa de dating, Facebook Dating, care ar putea depăși Tinderul!

Noua aplicaţie are acces la informaţiile pe care Facebook le deține despre tine și este disponibilă în peste 30 de ţări europene, România fiind una dintre ele. Lansarea aplicației în Europa a fost amânată încă de la începutul anului, mai exact în luna februarie, deoarece au existat îngrijorări ce vizează protecţia datelor personale!

Asemănător altor aplicaţii de dating, aceasta se bazează pe crearea unui profil personal, alegerea unor fotografii care să-ți scoată în evidență frumusețea, descrierea mai multor preferinţe şi alegerea informaţiilor de pe profilul tău de Facebook care vor fi disponibile pe noua aplicaţie.

Roger Ditter, de la DW Shift vede un potenţial enorm pentru Facebook Dating. „Dacă numai 3% din cei 2,4 miliarde de utilizatori de Facebook folosesc aplicaţia, gigantul social media ar depăşi actualul lider de piaţă, Tinder”, crede acesta, conform stirileprotv.

“Găsirea unui partener de viață este ceva personal, motiv pentru care am construit Dating, ținând cont de siguranță, securitate și intimitate. Pentru realizarea acestui serviciu, am lucrat cu experți din domeniu pentru a oferi un acces ușor la sfaturi de siguranță și pentru o protecție suplimentară în Facebook Dating. Aici vorbim inclusiv de posibilitatea de a raporta și bloca pe oricine, precum și de a opri trimiterea de fotografii, linkuri, plăți sau videoclipuri în mesaje. Prietenii de pe Facebook nu vor fi sugerați ca potențiale potriviri și nici nu vor fi anunțați că v-ați făcut profil pe Dating. De exemplu, profilul dumneavoastră de Dating, mesajele, aprecierile și persoanele cu care vă potriviți nu vor apărea în fluxul de știri Facebook. Obiectivul nostru este de a face din Facebook Dating un loc în care oamenii sa se simtă confortabil atunci când își caută un partener pentru a începe o relație”, anunţă Facebook.

Pe lângă România, astăzi, Facebook Dating se lansează și în Austria, Belgia, Bulgaria, Cipru, Republica Cehă, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franța, Germania, Grecia, Croația, Ungaria, Irlanda, Italia, Lituania, Luxemburg, Letonia, Malta, Olanda, Polonia, Portugalia, Suedia, Slovenia, Slovacia, Islanda, Liechtenstein, Norvegia, Spania, Elveția și Regatul Unit.