Eurostat: O mare parte dintre angajații români fac mai mult de 30 de minute până la locul de muncă!

"în Știri" by

Potrivit Eurostat, aproximativ 429.200 de angajați au făcut un drum de 60 de minute sau chiar mai mult până la locul de muncă, peste 595.000 fac între 45-59 minute, iar un număr impresionat de 3,1 milioane spun că au făcut mai mult de 30 de minute până la serviciu anul trecut.

În 2019, aproximativ 61,3% dintre angajații statelor membre ale Uniunii Europene au făcut naveta pentru 30 de minute de acasă până la serviciu.

Unu din patru angajați (26,3%) a făcut naveta între 30-59 minute, iar mai puțin de unul din zece (8,1%) angajați a făcut naveta pentru 60 de minute sau chiar mai mult.

Dintre angajați, doar 4,3% au spus că nu au făcut naveta în scop profesional.

Un tânăr pasionat de scris și jurnalism în general. Pasiunea pentru scris a apărut încă din copilărie, iar mai târziu am realizat că pot face mai mult decât să scriu într-un caiet. Am continuat pe un blog personal, iar mai târziu am descoperit că dincolo de blogul personal sunt alte căi prin care îmi pot face vizbilă pasiunea și munca. Povestea mea este percepută în funcție de cum eu o văd. Sfatul meu este să fii un om încrezător și înțelept.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*