S-a filmat în timp ce-i spărgea pahare în cap iubitei, iar acum se află la închisoare!

"în Știri" by

Robert Gabriel Berechet, un tânăr din Ploieşti, a fost condamnat definitiv la 12 ani de închisoare cu executare pentru comportamentul abuziv în relația cu iubita lui!

Tânărul şi-a filmat prietena, în 2018, în timp ce acesta îi spărgea pahare în cap. Robert a fost găsit vinovat pentru lovire sau alte violenţe, viol, lipsire de libertate şi violarea vieţii private, astfel că a primit 12 ani, 9 luni şi 20 de zile!

Pedeapsa a fost aplicată printr-o decizie dată luni, 19 octombrie, de judecătorii Curţii de Apel Ploieşti. Judecătorii au hotărât să mărească pedeapsa dată de prima instanţă, astfel tânărul a primit aproape patru ani în plus de închisoare.

La început, Robert a fost condamnat de Judecătoria Ploieşti pe o perioadă de 9 ani şi cinci luni de închisoare:

„condamnă inculpatul BERECHET ROBERT-GABRIEL la pedeapsa închisorii de 5 ani, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie.

condamnă inculpatul BERECHET ROBERT-GABRIEL, la pedeapsa închisorii de 8 ani, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol.

condamnă inculpatul BERECHET ROBERT-GABRIEL, la pedeapsa închisorii de 5 luni, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violare a vieţii private.

condamnă inculpatul BERECHET ROBERT-GABRIEL, la pedeapsa închisorii de 1 an şi 6 luni, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violarea vieţii private.

aplică inculpatului pedeapsa cea mai grea, de 8 ani închisoare la care adaugă un spor de 1/3 din totalul celorlalte pedepse, respectiv 4 ani, 9 luni şi 20 de zile, urmând ca inculpatul să execute pedeapsa rezultantă de 12 ani, 9 luni şi 20 de zile închisoare.
Pronunţată în şedinţa publică azi, 19.10.2020”, conform portalului instanţelor de judecată.

Victima a fost filmată în baie, în cadă, fiind parţial dezbrăcată și plină de răni pe faţă, pe corp şi la mâini. Filmarea, postată pe o rețea de socializare, în care o adolescentă era agresată de iubitul ei, a ajuns virală, iar prietenii fetei au anunţat poliţia.

Salut! El este Florin și îți mulțumește pentru ca i-ai citit articolul. Pasionat încă de mic de arta scrisului, el compune poezii și își exprimă opinia în scris despre ceea ce simte, iar mai nou se ocupă de știri. A absolvit Colegiul Național ,,George Coșbuc" Năsăud, profil Mate-Info, iar acum studiază Ingineria Economică în cadrul UTCN. Multă lume l-a întrebat cum de a ales să studieze științele reale, având înclinația spre a scrie, astfel că motto-ul lui în viață este: ,,Fii schimbarea ce vrei s-o vezi în lume"!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*