Evenimentele tradiționale precum Halloween vor fi interzise în județul Argeș

"în Știri" by

Luni, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Argeș, a decis interzicerea organizării unor evenimente tradiționale pentru a împiedica răspândirea noului tip de Coronavirus.

Începând cu data de 20.10.2020, pe raza administrativ-teritorială a județului Argeș se interzice organizarea și desfășurarea în spațiu deschise a oricărui eveniment și/sau activitate tradițională de tipul Focul lui Sumedru, Halloween și alte asemenea, care generează aglomerări de persoane“, se precizează într-un comunicat al Instituției Prefectului Argeș.

Potrivit aceleași surse, CJSU mai prevede și faptul că „este obligatorie purtarea măștii de protecție astfel încât să acopere nasul și gura, pentru toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani, în toate spațiile publice închise și deschise de pe raza administrativ-teritorială a județului Argeș“.

În Argeș, purtarea măștii în toate spațiile publice devenise obligatorie încă din 14 octombrie, conform deciziile luate la acel moment de către CJSU Argeș.

În ultimele 24 de ore s-au înregistrat 46 de cazuri noi de COVID-19, potrivit datelor comunicate de Institutul Prefectului. Numărul persoanelor diagnosticate pozitiv este de 6.095.

În spitalele din Argeș, în momentul actual, sunt internați 358 de pacienți, dintre care 32 la ATI.

De la începutul pandemiei, în județul Argeș s-au vindecat 5.375 de persoane infectate cu Coronavirus, iar 249 au murit.

Un tânăr pasionat de scris și jurnalism în general. Pasiunea pentru scris a apărut încă din copilărie, iar mai târziu am realizat că pot face mai mult decât să scriu într-un caiet. Am continuat pe un blog personal, iar mai târziu am descoperit că dincolo de blogul personal sunt alte căi prin care îmi pot face vizbilă pasiunea și munca. Povestea mea este percepută în funcție de cum eu o văd. Sfatul meu este să fii un om încrezător și înțelept.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*