afterschool

Creșele și after school-urile vor putea rămâne deschise în funcție de decizia acestora

"în Știri" by

Potrivit declarațiilor premierului României, Ludovic Orban și a Ministrului Educației, Monica Cristina Anisie, școlile și grădinițele se vor închide de mâine în Capitală, dar creșele și after school-urile vor putea rămâne deschise în funcție de decizia acestora, a declarat, luni, premierul României.

Întrebat despre situația creșelor și a after school-urilor după intrarea școlilor din Capitală în scenariul roșu, Ludovic Orban afirmă că reglementările privitoare la situația modului de organizare a procesului educaţional se referă doar la învățâmânt și la preșcolari, adică la grădinițe. Premierul a explicat că after school-urile și creșele nu sunt încadrate în reglementările referitoare la rata de infecții.

De la ora 15:00 are loc o ședință a Comitetului Municipiului București pentru Situații de Urgență la Prefectura Capitalei.

Un tânăr pasionat de scris și jurnalism în general. Pasiunea pentru scris a apărut încă din copilărie, iar mai târziu am realizat că pot face mai mult decât să scriu într-un caiet. Am continuat pe un blog personal, iar mai târziu am descoperit că dincolo de blogul personal sunt alte căi prin care îmi pot face vizbilă pasiunea și munca. Povestea mea este percepută în funcție de cum eu o văd. Sfatul meu este să fii un om încrezător și înțelept.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*