O mulțime de dovleci au fost decorați la Castelul Haller din Târgu Mureș!

"în Texte" by

În acest weekend am putea spune că dovleacul a fost vedetă în Transilvania. O mulțime de dovleci au fost decorați în incinta unui castel de acolo, iar turiștii au intrat cu drag în atmosfera jocului. Pe lângă dovlecii sculptați și transformați în diferite personaje din lumea basmelor și a desenelor animate, turiștii veniți aici au avut parte și de un meniu special.

Toată activitatea a avut loc la 20 km de Târgu Mureș, la castelul Haller, care weekendul acesta, decorat în culorile toamnei, a fost un local potrivit pentru întâmpinarea ei. Peste tot tronează dovleacul, care de fapt este reprezentat printr-un festival.

Într-un astfel de decor, totul pare să fie bine pus la punct. Organizatorii au pregătit o mulțime de activități distractive pentru cei mici, dar și pentru cei mai mari.

Organizator: “Am organizat diferite activități în aer liber. Dovleacul este motivul principal cu care ne jucăm.”

După puțin timp au apărut și meniurile special preparate pentru acest festival, iar cuvintele de laudă au fost pe măsură.

Conform situației actuale, evenimentul s-a desfășurat cu distanțare socială, un număr restrâns de participanți și respectarea normelor de igienă.

Un tânăr pasionat de scris și jurnalism în general. Pasiunea pentru scris a apărut încă din copilărie, iar mai târziu am realizat că pot face mai mult decât să scriu într-un caiet. Am continuat pe un blog personal, iar mai târziu am descoperit că dincolo de blogul personal sunt alte căi prin care îmi pot face vizbilă pasiunea și munca. Povestea mea este percepută în funcție de cum eu o văd. Sfatul meu este să fii un om încrezător și înțelept.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*