Tot mai multe școli din țară funcționează în scenariul roșu!

"în Știri" by
Timp de citit: < 1 minut

În cursul zilei de vineri, numărul unităților de învățământ preuniversitar din întreaga țară care funcționează în scenariul roșu a ajuns la 1.040, numărul crescând considerent, joi fiind doar 930, conform Mediafax.

Menţionăm că dintre cele 1.040 de unităţi aflate în această situaţie, 291 de unităţi de învăţământ figurează în acest scenariu din cauza cazurilor de COVID-19 înregistrate, iar 749 unităţi de învăţământ figurează în acest scenariu ca urmare a ratei de incidenţă a cazurilor din localitatea în care funcţionează ori a infrastructurii şcolare/şcoli în care se execută diverse lucrări de reabilitare”, se arată într-un comunicat al MEC.

Conform datelor din comunicat, 11.381 de unități de învățământ funcționează în scenariul 1 cu participarea zilnică (față în față) la ore, a tuturor preșcolarilor și elevilor și cu respectarea regulilor de combatere a virusului, iar alte 5.235 de unități de învățământ sunt în scenariul de tip 2.

Un tânăr pasionat de scris și jurnalism în general. Pasiunea pentru scris a apărut încă din copilărie, iar mai târziu am realizat că pot face mai mult decât să scriu într-un caiet. Am continuat pe un blog personal, iar mai târziu am descoperit că dincolo de blogul personal sunt alte căi prin care îmi pot face vizbilă pasiunea și munca. Povestea mea este percepută în funcție de cum eu o văd. Sfatul meu este să fii un om încrezător și înțelept.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*