Raed Arafat: Nerespectarea regulilor duce la un număr mai mare de pacienți infectați sau chiar decedați!

"în Știri" by

Raed Arafat, secretarul de stat al MAI, a precizat miercuri faptul că îndemnarea persoanelor la nerespectarea regulilor „nu înseamnă decât pacienți în plus și, probabil, în plus, persoane decedate”.

„Toată lumea observă că avem o creștere continuă a cazurilor, suntem pe un trend ascendent important. Noi când punem aceste măsuri încercăm prin ele să reducem expunerea, să reducem transmiterea. Apelul nostru către populație este să înțeleagă situația și să fie partener cu noi în respectarea acestor reguli și acestor prevederi care sunt emise prin hotărâri ale CNSU sau prin hotărâri de guvern. Este extrem de important acest lucru, pentru că sunt foarte mulți în domeniul online, chiar și unii care declară acest lucru în alte spații publice, care îndeamnă populația la nerespectarea regulilor. Iar acest lucru nu va duce decât la agravarea situației. Îndemnarea populației la nerespectarea regulilor nu înseamnă decât un pacient în plus și, probabil persoane decedate. Este un apel pe care îl fac încă o dată: respectarea regulilor în aceste zile este extrem de importantă și noi nu putem lucra fără parteneriatul cu populația, cu autoritățile locale, cu toate instituțiile. Nu poate o singură entitate să rezolve problemele. Prin dumneavoastră transmit populației să se gândească la sănătatea lor și a celor apropiați lor și să respecte regulile recomandate sau obligatorii.”, a menționat Arafat.

Salut! El este Florin și îți mulțumește pentru ca i-ai citit articolul. Pasionat încă de mic de arta scrisului, el compune poezii și își exprimă opinia în scris despre ceea ce simte, iar mai nou se ocupă de știri. A absolvit Colegiul Național ,,George Coșbuc" Năsăud, profil Mate-Info, iar acum studiază Ingineria Economică în cadrul UTCN. Multă lume l-a întrebat cum de a ales să studieze științele reale, având înclinația spre a scrie, astfel că motto-ul lui în viață este: ,,Fii schimbarea ce vrei s-o vezi în lume"!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*