Starea de alertă se prelungește cu 30 de zile! Se interzic evenimentele private!

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a hotărât astăzi prelungirea stării de alertă cu 30 de zile, începând cu data de 15 octombrie.

,,Astăzi, în şedinţa Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă, s-a luat decizia de propunere a prelungirii stării de alertă cu încă 30 de zile, începând cu 15 octombrie”, a precizat ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru.

Comitetul Național pentru Situații de Uurgență a adoptat o nouă hotărâre ce cuprinde o serie de măsuri restrictive pentru combaterea răspândirii infecțiilor cu noul Coronavirus:

•Masca de protecție va fi obligatorie în zonele aglomerate unde incidenţa este sub 3 la mie. Dacă incidenţa depăşeşte 3 la mie, purtarea măştii e obligatorie în toate spaţiile deschise.

•Evenimentele private – nunţi, botezuri, petreceri, aniversări – în spaţiile închise şi deschise sunt interzise pe plan naţional.

•Tot personalul din centre rezidenţiale se va testa o dată pe săptămână.

Fetinca Gheorghe Florin
Fetinca Gheorghe Florin
Salut! El este Florin și îți mulțumește pentru ca i-ai citit articolul. Pasionat încă de mic de arta scrisului, el compune poezii și își exprimă opinia în scris despre ceea ce simte, iar mai nou se ocupă de știri. A absolvit Colegiul Național ,,George Coșbuc" Năsăud, profil Mate-Info, iar acum studiază Ingineria Economică în cadrul UTCN. Multă lume l-a întrebat cum de a ales să studieze științele reale, având înclinația spre a scrie, astfel că motto-ul lui în viață este: ,,Fii schimbarea ce vrei s-o vezi în lume"!

Similar Articles

Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare