Și-a decapitat soția

Și-a decapitat soția din gelozie, apoi s-a predat poliției cu capul ei în mână!

"în Știri" by

În Baberu, India, un bărbat în vârstă de 40 de ani a reușit să atingă cote maxime în ceea ce privește gelozia. Astfel, conform presei indiene, în urma unei crize, acesta și-a decapitat soția.

Kinnar Yadav, pe numele său, a ascultat speculațiile vecinilor cum că soția lui ar avea o aventură cu un domn cunoscut. Mai mult decât atât, vineri i-a găsit împreună acasă. Explicația femeii cu privire la acest gest a fost oferirea de sfaturi în ceea ce privește cumpărarea unui bivol.

În urma acestor vorbe, soțul a luat un topor și l-a atacat pe vecin, după care și-a decapitat soția.

Aceleași surse indiene spun că bărbatul a mers 3 kilometri pe jos pentru a se preda cu capul femeii în mână. (impact emoțional ridicat) 

Bună, mă numesc Raluca și nu, nu sunt critic de modă. Dar am 16 ani și o sete excesivă de drept. Mă înclin cât de tare pot spre această latură a justiției și am născut un vis arzător: biroul propriu de avocatură. Momentan îmi trăiesc viața de licean la filologie, îmi dezvolt pasiunea pentru proză și opinie, iar dacă vei fi atent pe medalionul meu, vei observa o aspirație spre poezie. Sper ca ceea ce citești din partea mea să te facă să spui „Fata asta chiar trebuie citită!”

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi