Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban este suspect de COVID-19!

"în Știri" by

Premierul României, Ludovic Orban, şi-a suspendat în această dimineaţă toate activităţile programate pentru luni, conform adevarul.

Conform sursei citate, premierul este suspectat de infectare cu SARS-CoV-2, în urma participării la emisiunea televizată a lui Silviu Mănăstire, la B1 TV, unde jurnalistul a fost diagnosticat pozitiv duminică cu noul virus.

„Participarea premierului Ludovic Orban la evenimentele programate în cursul zilei de astăzi, 5 octombrie a.c., a fost suspendată ca urmare a faptului că una din persoanele alături de care s-a aflat în acelaşi platou de televiziune, în cursul săptămânii trecute, a fost confirmată pozitiv, duminică, la testul pentru noul Coronavirus”, a declarat Executivul.

Ludovic Orban a cerut în această dimineață, 5 octombrie, realizarea unui test pentru Coronavirus.

„Premierul nu a manifestat simptome specifice infectării cu noul coronavirus. Până la primirea rezultatului, premierul a suspendat întâlnirile fizice cu alte persoane“, adaugă Executivul.

Salut! El este Florin și îți mulțumește pentru ca i-ai citit articolul. Pasionat încă de mic de arta scrisului, el compune poezii și își exprimă opinia în scris despre ceea ce simte, iar mai nou se ocupă de știri. A absolvit Colegiul Național ,,George Coșbuc" Năsăud, profil Mate-Info, iar acum studiază Ingineria Economică în cadrul UTCN. Multă lume l-a întrebat cum de a ales să studieze științele reale, având înclinația spre a scrie, astfel că motto-ul lui în viață este: ,,Fii schimbarea ce vrei s-o vezi în lume"!

1 Comment

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi