Ministrul Sănătății

Ministrul Sănătății a precizat detalii cu privire la starea de urgență!

"în Știri" by

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a fost întrebat dacă este posibilă revenirea la starea de urgență datorită numărului ridicat de infectări!

Deoarece în ultimele zile a fost înregistrat un număr ridicat de cazuri de noi infectări cu noul Coronavirus, Nelu Tătaru a fost întrebat dacă se va reveni la starea de urgență în condițiile în care se vor înregistra, timp de mai mult de cinci zile, un număr constant de peste 2000 de cazuri! Ministrul a răspuns că „Nu se impune în acest moment  revenirea la starea de urgență”, iar respectarea regulilor vor fi impuse „Se impune respectarea regulilor”.

În ultima săptămână au fost depistați
158 de copii infectați si 73 de cadre didactice și nedidactice!

„În ultimele șapte zile, care le putem pune oarecum în legătură cu activitatea școlară, avem 158 de copii infectați și 73 de cadre didactice și nedidactice. Menționez că toată această ultima perioada poate fi pusă în legătură cu activitatea școlară, cea de-a două săptămâna din primele 14 zile.”, a specificat ministrul Sănătății.

Salut! El este Florin și îți mulțumește pentru ca i-ai citit articolul. Pasionat încă de mic de arta scrisului, el compune poezii și își exprimă opinia în scris despre ceea ce simte, iar mai nou se ocupă de știri. A absolvit Colegiul Național ,,George Coșbuc" Năsăud, profil Mate-Info, iar acum studiază Ingineria Economică în cadrul UTCN. Multă lume l-a întrebat cum de a ales să studieze științele reale, având înclinația spre a scrie, astfel că motto-ul lui în viață este: ,,Fii schimbarea ce vrei s-o vezi în lume"!

Lasă un răspuns

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi