Profesorii

Profesorii și-ar putea pierde locul de muncă dacă refuză predarea online!

"în Știri" by

Profesorii ar putea fi sancționați sau chiar și-ar putea pierde locul de muncă dacă aceștia refuză să predea online, conform Inspectoratului Școlar din Municipiul Bucureşti.

Acest anunț a stârnit nemulțumiri în rândul profesorilor și al părinților. Sindicatele din învăţământ susțin că există dascăli, din peste 200 de mii de cadre didactice, care nu vor să predea online. Unii profesori se tem să nu fie înregistraţi de elevi, iar filmările să fie ulterior postate pe internet.

Marius Nistor a declarat că ,,Nu putem generaliza sub nicio formă, dar cred că putem pleca de la variantele extreme că nu-i ascultăm pe oameni şi luăm măsuri împotriva lor, inclusiv ideea desfacerii contractelor de muncă. Există o teamă, o teamă absolut justificată, pentru că apare o anumită confuzie între ceea ce înseamnă predarea online şi interdicţia înregistrării, multiplicării şi distribuirii conţinuturilor orelor care sunt predate online.”

În Bucureşti vor fi sancționați cu un avertisment, diminuarea salariului sau chiar desfacerea contractului de muncă, acei profesori care nu doresc să predea online, conform deciziilor responsabililor!

Salut! El este Florin și îți mulțumește pentru ca i-ai citit articolul. Pasionat încă de mic de arta scrisului, el compune poezii și își exprimă opinia în scris despre ceea ce simte, iar mai nou se ocupă de știri. A absolvit Colegiul Național ,,George Coșbuc" Năsăud, profil Mate-Info, iar acum studiază Ingineria Economică în cadrul UTCN. Multă lume l-a întrebat cum de a ales să studieze științele reale, având înclinația spre a scrie, astfel că motto-ul lui în viață este: ,,Fii schimbarea ce vrei s-o vezi în lume"!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi