Starea de urgență

Se reintroduce starea de urgență! Acestea sunt țările care au luat decizia!

"în Știri" by

Datorită creșterii dramatice a numărului de cazuri de COVID-19, Cehia şi Slovacia se pregătesc să instituie din nou starea de urgență, începând de joi!

,,Facem tot ce putem, dar virusul ne-o ia înainte.”, au declarat specialiști din Olanda.

Purtarea măştii de protecție a devenit obligatorie în magazinele din Amsterdam, Rotterdam şi Haga și se încearcă evitarea călătoriilor inutile între orașele principale.

Cehia este o țară cu aproximativ 11 milioane de locuitori, iar în momentul de față există 65 de mii de îmbolnăviri şi 615 decese. În ultimele săptămâni, numărul de îmbolnăviri a crescut, fiind peste 2 mii de cazuri de îmbolnăvire zilnic.

Slovacia este o altă țară care se pregăteşte să instaureze starea de urgență de joi. Evenimente precum cele sportive, religioase şi culturale vor fi strict interzise, iar la nunţi şi înmormântări vor avea dreptul de a participa doar persoanele care prezintă un test negativ de Coronavirus. Slovacia înregistrează un record de 550 de cazuri în 24 de ore. Până în acest moment au existat doar 9.300 de infectări şi 44 de decese.

Salut! El este Florin și îți mulțumește pentru ca i-ai citit articolul. Pasionat încă de mic de arta scrisului, el compune poezii și își exprimă opinia în scris despre ceea ce simte, iar mai nou se ocupă de știri. A absolvit Colegiul Național ,,George Coșbuc" Năsăud, profil Mate-Info, iar acum studiază Ingineria Economică în cadrul UTCN. Multă lume l-a întrebat cum de a ales să studieze științele reale, având înclinația spre a scrie, astfel că motto-ul lui în viață este: ,,Fii schimbarea ce vrei s-o vezi în lume"!

Lasă un răspuns

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi