Oradea

Un bărbat din Oradea a primit buletinul de vot ștampilat în chenarul PSD!

"în Știri" by

Un bărbat din Oradea s-a prezentat la urnele de la secția de votare nr. 77 la ora 13:30. După ce a intrat în secție, trecând de triaj, acesta a primit buletinele de vot. Problema apare când ajunge la buletinul pentru Consiliul Județean Bihor.

Acesta era ștampilat deja în chenarul PSD!

Reclamând această problemă membrilor comisiei, aceștia recunosc că este „o greșeală”, înmânând un alt buletin de vot. După insistențele cetățeanului, șeful comisiei a anulat buletinul de vot de față cu acesta.

„La un moment dat, s-au dat unui alegător cinci buletine de vot în loc de patru. Dar când a ieșit cetățeanul din cabina de vot, membrii secției au observat că acesta mai avea un buletin în mână. L-au oprit și au observat că erau două identice. În loc să-l anuleze pe loc, l-au pus pe masă și la următorul alegător, l-au luat din greșeală și pe acela. Așa mi-au comunicat mie”, a declarat, pentru AGERPRES, locțiitorul președintelui Biroului Electoral Municipal, judecătorul Olimpiu Berindei.

Emilian Pavel, candidat PSD la Primăria Oradea, precizează că reprezentantul PSD din secția de votare nu era în sală. Acesta ar fi desfășurat alte activități la intrarea în secție, în timpul incidentului.

„În momentul incidentului, reprezentantul Partidului Social Democrat din secția de votare 77, din Oradea, nu era în sala unde se desfășoară procesul de votare. Menționăm că acesta era repartizat la intrarea în incinta clădirii unde se află secția de vot, pentru a dezinfecta alegătorii care solicită acces în clădire”, spune Pavel, conform bihon.ro

Acesta chiar lansează acuze către celelalte partide.

„Considerăm că responsabili pentru incident pot fi făcuți doar ceilalți membri din secție, respectiv Președintele, locțiitorul acestuia și reprezentanții celorlalte partide politice (PNL, USR, PRO România, PPMT, ALDE și UDMR). Există inclusiv suspiciunea că astfel de incidente sunt declanșate intenționat de reprezentanții celorlalte partide din secțiile de vot”, acuză Emilian Pavel.

Sursă foto: bihon.ro

Eu sunt Petre și am 16 ani. Sunt elev la Colegiul Național de Artă „Octav Băncilă” Iași, clasa a X-a. Cunoscându-mi drepturile și obligațiile ca elev, sunt implicat în domeniul reprezentării elevilor. Motto-ul meu este: „Fiecare copil este un artist. Problema este cum să rămână un artist şi după ce va creşte.” (Pablo Picasso)

Lasă un răspuns

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi