Cererea pentru prelungirea votului

Cererea pentru prelungirea votului după ora 21 a fost respinsă!

"în Știri" by

Cererea pentru prelungirea votului, semnată astăzi de către secretarul de stat Gheorghe Sorescu şi Raed Arafat, prin care se cere Biroului Electoral Central întrecerea orei limită după 21.00, a fost respinsă!

Măsurile de prevenție asupra virusului au îngreunat demersul normal al votului. Din acest motiv, a fost inițiată o cerere prin care se exercită prelungirea orei limită.

Tinând cont de îngreunarea exercitării votului pentru respectarea măsurilor de protecţie sanitară, vă adresăm rugămintea să analizaţi şi să dispuneţi posibilitatea prelungirii votării după ora 21.00, acolo unde există persoane care aşteaptă în proximitatea localului secţiei de votare (curtea exterioară a localului, alei şi trotuare) şi doresc să îşi exercite dreptul de vot”, au trimis MAI și secretarul de stat Gheorghe Sorescu prin acea notă.

Documentul a fost în cele din urmă respins.

Bună, mă numesc Raluca și nu, nu sunt critic de modă. Dar am 16 ani și o sete excesivă de drept. Mă înclin cât de tare pot spre această latură a justiției și am născut un vis arzător: biroul propriu de avocatură. Momentan îmi trăiesc viața de licean la filologie, îmi dezvolt pasiunea pentru proză și opinie, iar dacă vei fi atent pe medalionul meu, vei observa o aspirație spre poezie. Sper ca ceea ce citești din partea mea să te facă să spui „Fata asta chiar trebuie citită!”

Lasă un răspuns

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi