alegerile locale 2020

Iată lista cu școlile în care se organizează alegerile locale 2020!

"în Știri" by

De pe 25 până pe 29 septembrie se suspendă cursurile față în față. O analiză realizată de Edupedu.ro cu datele de la Autoritatea Electorală Permanentă arată că 3 din 4 secții de votare de la alegerile locale 2020 sunt organizate în grădinițe, școli sau licee.

În acest moment, autoritățile nu au prezentat o listă cu unitățile de învățământ care nu sunt secții de votare.

Pentru alegerile locale din 27 septembrie 2020 sunt 18.794 de secții de votare. Acestea sunt înscrise în Registrul secțiilor de votare al AEP. 14.295 și sunt unități de învățământ, rezultând procentul de 76,06% din totalul secțiilor de votare.

Școli gimnaziale/primare: 10.256

Grădinițe: 1.785

Licee: 1.394

Colegii: 845

Seminare: 10

Elevii, profesorii și părinții pot consulta lista de mai jos cu secțiile de votare. Dacă școala este trecută pe listă, activitatea se va desfășura în mediul online. Dacă nu este pe listă, elevii continuă să participe la cursuri.

Lista secțiilor de votare 2020 de la Autoritatea Electorală Permanentă

În școala ta se organizează alegerile locale?

Eu sunt Petre și am 16 ani. Sunt elev la Colegiul Național de Artă „Octav Băncilă” Iași, clasa a X-a. Cunoscându-mi drepturile și obligațiile ca elev, sunt implicat în domeniul reprezentării elevilor. Motto-ul meu este: „Fiecare copil este un artist. Problema este cum să rămână un artist şi după ce va creşte.” (Pablo Picasso)

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi