25-29 septembrie

Unii elevi vor rămâne acasă în perioada 25-29 septembrie în contextul organizării alegerilor locale de duminică!

"în Știri" by

În perioada 25-29 septembrie 2020, Comitetul Național pentru Situații de Urgență a decis ca elevii să învețe online. Această măsură este luată datorită faptului că duminică vor avea loc alegerile locale. Iar multe secții de votare sunt în unități de învățământ.

„Activitatea didactică ce presupune prezenţa fizică a elevilor şi a cadrelor didactice în cadrul unităţilor de învăţământ preuniversitar în care sunt organizate secţii de votare pentru desfăşurarea alegerilor pentru autorităţile administraţiei publice locale din anul 2020, stabilite conform Registrului secţiilor de votare administrat de Autoritatea Electorală Permanentă, se suspendă începând cu data de 25.09.2020 până la data de 29.09.2020 inclusiv. (…)

Activităţile didactice prevăzute se vor relua începând cu data de 30.09.2020 cu respectarea tuturor condiţiilor de siguranţă şi igienă sanitară”, a decis CNSU.

Conform metodologiilor specifice aprobate la nivelul Ministerul Educaţiei şi Cercetării activitățile didactice vor fi desfășurate în sistem online.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi