O fetiță de 8 ani a fost filmată și bătută într-o scară de bloc!

"în Știri" by

Pe o rețea de socializare au fost postate mai multe poze în care o fetiță de 8 ani este bătută și fugărită pe scările dintr-un bloc.

Fetița a fost victima unei minore de 11 ani, în timp ce o altă fată prietenă filmează întregul incident, când, la un moment dat, copila este lovită de una dintre agresoare.

Conform realitateadegorj. net, acest incident a avut loc pe 12 septembrie, în Motru, iar poliţiştii i-au identificat pe cei implicaţi!

Având un vedere imaginile, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Motru s-au sesizat din oficiu sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe. Cele trei minore au fost identificate că având 8, respectiv 11 ani, toate din Motru, incidentul fiind petrecut in data de 12.09.2020. Cercetările continuă sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru”, a transmis Victor Țuhașu, purtător de cuvânt al IPJ Gorj.

Salut! El este Florin și îți mulțumește pentru ca i-ai citit articolul. Pasionat încă de mic de arta scrisului, el compune poezii și își exprimă opinia în scris despre ceea ce simte, iar mai nou se ocupă de știri. A absolvit Colegiul Național ,,George Coșbuc" Năsăud, profil Mate-Info, iar acum studiază Ingineria Economică în cadrul UTCN. Multă lume l-a întrebat cum de a ales să studieze științele reale, având înclinația spre a scrie, astfel că motto-ul lui în viață este: ,,Fii schimbarea ce vrei s-o vezi în lume"!

Lasă un răspuns

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi