tortura fetița
tortura fetița

O femeie din București se filma în timp ce își tortura fetița. În imaginile care au început să circule pe Facebook se poate observa cum femeia o trage de păr și o bate pe fetița de doar 5 ani. Chiar și în timpul somnului se vede cum mama vine să o bată fără pic de milă.

Fetița se pare că era supusă acestor orori pentru „amuzamentul” unui bărbat, mama ei fiind cea care filma acestor orori.

„Această femeie locuiește în Giulești, are o fetiță de 5 ani și o bate tot timpul pentru un bărbat cu care vorbește. De fapt, ăla o pune să o bată. Vă rog din inimă, Poliția să facă ceva. Au fost cei de la Secția 4, dar nu au rezolvat absolut nimic, doar că a fost arestată 24 de ore și i-au dat drumul.

Cum este posibil așa ceva, să îi dai drumul la o nenorocită care își traumatizează fetița pentru un bărbat. Am înțeles că fetița este la bunica ei acum, dar nici bunica nu este așa bună. Scăpați îngerașul ăsta din mâna monștrilor, să nu îi mai facă rău.

Cine poate să facă ceva pentru fetița asta chinuită și să scape din infernul în care este”, conform unei postări pe rețeaua de socializare.

Cazul a ajuns în atenția Poliției care a arestat-o pe femeie, iar copila este acum în siguranță. A fost preluată de personalul de la DGASPC Tulcea.