Selly
Selly

Cel mai cunoscut vlogger din România, Selly, a dezvăluit la emisiunea „La cină” faptul că, în viitorul apropiat, acesta va avea propria lui emisiune.

Selly a spus că lucrează deja la emisiune, însă nu poate să ofere mai multe detalii. Emisiunea va apărea și pe internet și pe televizor!

Lucrăm la o emisiune a mea, lucrăm la treaba asta, dar nu pot să dau mai multe detalii. Lucrăm la crearea unui produs, unei linii de conținut, o emisiune care să fie a mea. Pe televizor și pe internet! Va fi un mix, online-ul și offline-ul se vor întâlni în produsul ăsta. Nu pot să dau mai multe detalii, dar cred că o să fie ceva foarte drăguț”, a precizat vloggerul.

1 COMENTARIU

  1. Mare rahat face Selly, a devenit crede el, simbol de generatie si bate cu pumnul in masa ministrilor, uitand ca nu are nici o calificare, face produsele alea lipsite de talent pe youtbe. Daca vei continua cu prostirea copiilor vor veni parintii sa iti dea la fund cu urzici sa te saturi de promiscuitatea in care te scalzi, faci misto de oameni ca sa te imbogatesi fara nerusinare, fa un robot de succes, fa un sat martian, o oras cosmic, fa ecologie si salveaza planeta, opreste taierea padurilor ca e dezastru, opreste plecarea parintilor din tara caci raman copii singuri si fara mancare si iubire, haosul acesta ar trebui sa inceteze,e rau. Coboara cu picioarele pe pamant.