Cu 4 zile înainte de a începe cursurile din anul școlar 2020-2021, Monica Anisie se plânge pe profilul de Facebook că „nimeni nu vine cu soluții”.

Aceasta este întristată de criticile adresate instituției pe care o conduce din partea persoanelor care nu prezintă soluții.

„Nu mai înţeleg nimic din tot ce se întâmplă în jurul meu! Orice intenţie bună este interpretată de toţi cei fără de greşeală! Oameni de bine, nu am ce zice! Toată lumea critică, nimeni nu vine cu soluţii! Aştept soluţii, dacă au! Faptul că mă opresc şi vorbesc cu oamenii nu e bine! Dacă nu vorbesc cu ei, (ceea ce nu mă caracterizează) iarăşi nu e bine! Orice aş face nu e bine! Şi cine spune asta? Cei fără de greşeală”, a scris Monica Anisie, pe Facebook, spunând că se simte tristă.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1869943136486716&id=100004131422239

 

Anisie solicită tuturor că ar trebui să-și facă o analiză proprie înainte să critice acțiunile acesteia.

„Fiindcă sunt sinceră, nu e bine! Dar oare ce e bine în viziunea acestor oameni? Prin urmare, cred cu tărie că înainte de a arunca în oameni cu piatra, fiecare dintre noi ar trebui să se uite în oglindă!”, mai spune Monica Anisie.

Doamna ministru încheie postarea, prin a afirma dorul față de elevii ei, care apreciază ceea ce face.

„Mi-e dor de sinceritatea şi bucuria din ochii copiilor mei, care apreciază cu sinceritate ceea ce am făcut, fac şi voi face întotdeauna! Atâta timp cât ei mă apreciază, iar părinţii lor sunt alături de mine, îmi dă încredere că va fi bine”, a încheiat Anisie.