Șantaj
Șantaj

Un băiat cu vârsta de 19 a fost a reținut pentru șantaj de către poliție. Acesta este acuzat că ar fi șantajat cu poze o minoră de 14 ani din județul Neamț, conform inspectoratului de poliție din respectivul județ.

Minora de 14 ani a sesizat fapta la poliție.

Aceasta le-a povestit polițiștilor că a fost victima unui șantaj după ce un tânăr ar fi amenințat-o cu postarea unor fotografii compromițătoare pe internet.

După ce au studiat niște conversații telefonice, polițiștii au ajuns la concluzia că pe 6 septembrie minora s-ar fi întâlnit cu un băiat de 19 ani cu care s-a cunoscut pe internet pentru a se cunoaște personal.

Cu ceva timp înainte să se întâlnească, fata de 14 ani i-ar fi trimis niște poze compromițătoare tânărului. Acesta ar fi amenințat-o pe fată cu postarea pozelor pe internet dacă aceasta nu îi dă 1.000 de lei.

Marți seara a fost prins în trafic.

Acesta a fost prins în trafic având cei 1.000 de lei pe care i-a primit de la victimă. Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore deoarece este bănuit de comiterea faptei de șantaj.

Tânărul urmează să se prezinte în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Tîrgu-Neamţ cu propunerea luării unor măsuri de prevenție.