Târgu Jiu
Târgu Jiu

Pe pagina de Facebook „Stop Bully Romania” a fost făcut public încă un caz de bullying care a avut loc în municipiul Târgu Jiu.

De data aceasta, un adolescent a fost lovit de alţi doi tineri, însă acest eveniment a avut loc în urmă cu trei luni, în Târgu Jiu!

Băiatul a fost lovit din cauza faptului că ar fi adresat vorbe urâte unei tinere: „Ştii imnul României? Cântă-l!”, i-a spus victimei unul dintre agresori, care mai apoi a inceput să-l lovească.

„În această zi am primit de la dumneavoastră încă un caz halucinant ce s-a petrecut în Târgul Jiu acum aproximativ trei luni, dar victima nu a depus plângere deoarece s-a simţit ameninţată / intimidată de celelalte persoane.
Ce dorim să obiectăm în acest material, unul dintre agresori pe nume M. (13-14 ani), împreună cu alţi prieteni, au decis să-i aplice o corecţie unui camarad de-al lor!”, a precizat Stop Bully Romania pe Facebook.

Și în acest caz, poliţiştii s-au autosesizat şi efectuează cercetări pentru comiterea infracţiunii de lovire şi alte violenţe.