Târgu Jiu

Minora care a agresat o tânără din Târgu Jiu ar putea răspunde penal!

"în Știri" by

În cazul minorei de 14 ani reținute, după ce a bătut o tânără într-un parc din Târgu Jiu, apar tot mai multe detalii, conform tvr.

În urma efectuării mai multor cercetări, se pare că tânăra este suspectă de tâlhărie după ce, spun anchetatorii, agresoarea ar fi dezbrăcat victima, i-a luat cămașa pe care o purta și a plecat.

Conform Poliţiei, agresoarea este cercetată și pentru alte trei bătăi consecutive, la care a luat parte în ultimele trei luni.

Adolescenta de 14 ani din Târgu Jiu va fi cercetată sub control judiciar, iar specialiștii susțin că va fi nevoie de o expertiză psihiatrică, iar dacă va fi confirmat faptul că tânăra a avut discernământ în acțiunile sale, ea poate să răspundă penal.

Salut! El este Florin și îți mulțumește pentru ca i-ai citit articolul. Pasionat încă de mic de arta scrisului, el compune poezii și își exprimă opinia în scris despre ceea ce simte, iar mai nou se ocupă de știri. A absolvit Colegiul Național ,,George Coșbuc" Năsăud, profil Mate-Info, iar acum studiază Ingineria Economică în cadrul UTCN. Multă lume l-a întrebat cum de a ales să studieze științele reale, având înclinația spre a scrie, astfel că motto-ul lui în viață este: ,,Fii schimbarea ce vrei s-o vezi în lume"!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Tags:
Derulează înapoi