DNA
DNA

Raed Arafat a fost anchetat de DNA, la cererea acestuia, după ce în spațiul public au apărut informații prin care numele său ar apărea în dosare de corupție!

În urma anchetei, s-a constatat faptul că Raed Arafat nu apare asociat vreunei calități de suspect sau inculpat în cauzele penale instrumentate de Direcția Națională Anticorupție.

Ca urmare a atacurilor continue aduse la adresa mea, diseminate opiniei publice de către postul de televiziune România TV, prin care, pe baza unor informații care ar fi date pe surse, numele meu ar apărea în dosare de corupție instrumentate de DNA, am înaintat săptămâna trecută Direcției Naționale Anticorupție o adresă în vederea stabilirii dacă mă aflu în calitatea de suspect sau inculpat în vreun dosar penal aflat pe rolul instituției amintite anterior.

Astăzi, în urma răspunsului DNA, pe care îl atașez mai jos, se constată clar că numele meu NU apare asociat vreunei calități de suspect sau inculpat în cauzele penale instrumentate de Direcția Națională Anticorupție.

Doresc să mulțumesc celorlalți reprezentanți media care nu au preluat aceste informații neprobate, neadevărate, care au rolul evident de a-mi prejudicia imaginea publică”, a comunicat Arafat pe pagina sa de Facebook!

Sursa foto: Facebook