Târgu Jiu

(FOTO) Minora bătută din Târgu Jiu amenință pe rețelele de socializare!

"în Știri" by
Timp de citit: < 1 minut

În data de 5 septembrie 2020, o fată a fost bătută, scuipată și trasă de păr, de mai multe fete în Târgu Jiu.

După ce fata de 13 ani a fost agresată de alte minore, un videoclip cu acest incident a ajuns pe rețelele de socializare, iar poliția s-a autosesizat și a demarat o anchetă.

Conform cercetărilor efectuate de polițiști, o tânăra de 14 ani este bănuită de săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe și a fost reținută pentru 24 de ore și introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj.

Polițiștii care se ocupă de acest caz au sancționat părinții agresoarelor doar cu o amendă de 500 de lei fiecare.

În spațiul public au apărut mai multe fotografii ale unor conversații cu fata agresată din Târgu Jiu, care, se pare că nu este atât de inocentă pe cât pare! Tânăra din Târgu Jiu, care acum câteva zile a fost agresată, amenință din spatele ecranului pe rețelele de socializare!

Târgu Jiu

Sursa foto: @hyghman

Salut! El este Florin și îți mulțumește pentru ca i-ai citit articolul. Pasionat încă de mic de arta scrisului, el compune poezii și își exprimă opinia în scris despre ceea ce simte, iar mai nou se ocupă de știri. A absolvit Colegiul Național ,,George Coșbuc" Năsăud, profil Mate-Info, iar acum studiază Ingineria Economică în cadrul UTCN. Multă lume l-a întrebat cum de a ales să studieze științele reale, având înclinația spre a scrie, astfel că motto-ul lui în viață este: ,,Fii schimbarea ce vrei s-o vezi în lume"!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Derulează înapoi