'

Polițiștii au aplicat sancțiuni și au reținut o tânără în cazul fetei bătute din Târgu Jiu!

"în Știri" by

Poliția s-a autosesizat în cazul fetei de 13 ani din Târgu Jiu, care a fost bătută, scuipată și trasă de păr, de către alte minore!

Polițiștii au continuat cercetările în acest caz și, deși în spațiul public au apărut și alte filmulețe în care o parte din fetele ce loveau în mod repetat fetița căzută la pământ, nu sunt la prima abatere, potrivit radiotârgujiu.

Polițiștii au sancționat părinții agresoarelor doar cu o amendă de 500 de lei fiecare.

Pe internet au mai fost publicate imagini în care trei dintre cele patru tinere agresive au amenințat și bătut o altă fată de 12 ani din municipiu.

Conform cercetărilor efectuate de polițiști, tânăra de 14 ani, din municipiul Târgu Jiu, bănuită de săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, a fost reținută pentru 24 de ore și introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj.

Salut! El este Florin și îți mulțumește pentru ca i-ai citit articolul. Pasionat încă de mic de arta scrisului, el compune poezii și își exprimă opinia în scris despre ceea ce simte, iar mai nou se ocupă de știri. A absolvit Colegiul Național ,,George Coșbuc" Năsăud, profil Mate-Info, iar acum studiază Ingineria Economică în cadrul UTCN. Multă lume l-a întrebat cum de a ales să studieze științele reale, având înclinația spre a scrie, astfel că motto-ul lui în viață este: ,,Fii schimbarea ce vrei s-o vezi în lume"!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi