Novak Djokovic
Novak Djokovic

Novak Djokovic a jucat în sferturile de finală contra spaniolului Carreno Busta și a lovit cu mingea un arbitru de linie.

Acest eveniment s-a întâmplat în primul set, când spaniolul Carreno a făcut break pe serviciul sârbului Djokovic!

Numărul unu ATP, Novak Djokovic, a fost descalificat de la US Open, în urma acțiunii de lovire cu mingea a unui arbitru de linie, în primul set.

Sârbul era condus cu scorul de 6-5 și a reacționat într-un mod total ieșit din comun, în momentul în care adversarul său a reușit să se impună contra serviciului.

Reacționând într-un stil nervos, Djokovic trimite o minge spre linia de fund a terenului și lovește neintenționat un arbitru de linie, care cade la pământ și rămâne câteva minute bune pe jos.

În aceste condiții extreme, regulamentul susține clar descalificarea pentru un comportament nesportiv.