Novak Djokovic

Novak Djokovic a fost descalificat de la US Open!

"în Știri" by

Novak Djokovic a jucat în sferturile de finală contra spaniolului Carreno Busta și a lovit cu mingea un arbitru de linie.

Acest eveniment s-a întâmplat în primul set, când spaniolul Carreno a făcut break pe serviciul sârbului Djokovic!

Numărul unu ATP, Novak Djokovic, a fost descalificat de la US Open, în urma acțiunii de lovire cu mingea a unui arbitru de linie, în primul set.

Sârbul era condus cu scorul de 6-5 și a reacționat într-un mod total ieșit din comun, în momentul în care adversarul său a reușit să se impună contra serviciului.

Reacționând într-un stil nervos, Djokovic trimite o minge spre linia de fund a terenului și lovește neintenționat un arbitru de linie, care cade la pământ și rămâne câteva minute bune pe jos.

În aceste condiții extreme, regulamentul susține clar descalificarea pentru un comportament nesportiv.

Salut! El este Florin și îți mulțumește pentru ca i-ai citit articolul. Pasionat încă de mic de arta scrisului, el compune poezii și își exprimă opinia în scris despre ceea ce simte, iar mai nou se ocupă de știri. A absolvit Colegiul Național ,,George Coșbuc" Năsăud, profil Mate-Info, iar acum studiază Ingineria Economică în cadrul UTCN. Multă lume l-a întrebat cum de a ales să studieze științele reale, având înclinația spre a scrie, astfel că motto-ul lui în viață este: ,,Fii schimbarea ce vrei s-o vezi în lume"!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi