aplicații pentru mobil
aplicații pentru mobil

Cu siguranță și tu ai întâmpinat probleme în rezolvarea unui exercițiu la algebră, poate uneori ai uitat cum se traduce un cuvânt din română într-o limbă străină, sau poate ai uitat în ce zonă se află o țară. Nu-i nicio problemă, deoarece astăzi îți voi prezenta o listă cu aplicații pentru mobil care te vor ajuta să te pregătești mai mult pentru școală.

  1. Duolingo

Dintre toate aplicațiile de acest gen disponibile pentru telefoanele mobile, aceasta este cea mai bună atunci când vine vorba de învățarea unei noi limbi străine. O mulțime de level-uri și lecții îți stau gratuit la dispoziție.

  1. Forest

Forest

E timpul ca în noul an școlar să fii mai productiv și să le arăți tuturor că succesul stă în mâinile tale. Forest te va ajuta să stai departe de telefon atunci când trebuie să înveți pentru școală.

  1. Photomath

Photomath

Am o poveste fenomenală cu Photomath, dar tot ceea ce trebuie să știi e că această aplicație îți va rezolva orice exercițiu de algebră, iar pe lângă rezolvare vei vedea și pașii prin care se rezolvă exercițiul.

  1. DEX

Singura aplicație pentru mobil care îți oferă acces liber la toate cuvintele cuprinse în Dicționarul Explicativ al limbii române. Mi se pare că e un plus pentru fiecare dintre noi să avem disponibilă o asemenea aplicație pentru dispozitivele noastre.

  1. Calendarul Istoric

Ilustrația copertei

Folosesc această aplicație de foarte mult timp, iar de astăzi cred că și tu ar trebui să o folosești. Aici vei vedea în fiecare zi: nașteri, decese, sărbători, etc. din ziua respectivă.

  1. Seterra Geography

Seterra Geography – Aplicații pe Google Play

Dacă vrei să te joci cu țările și capitalele din întreaga lume sau vrei să demonstrezi că le știi pe toate, atunci descarcă-ți această aplicație și demonstrează că ești cel mai bun.

  1. Gramatica limbii române

Ilustrația copertei

Există și pentru gramatică o aplicație pe care cred că toți ar trebui să o avem în dispozitivele noastre, iar atunci când uităm o parte de vorbire, să putem afla despre ce este vorba.

  1. News in Levels

Cover art

O aplicație strict pentru a învăța limba engleză. Aici vei găsi o mulțime de știri interesante, organizate în funcție de nivelul de engleză la care te afli.

  1. Brainly

Cover art

O mulțime de elevi folosesc această aplicație. De fapt, este o platformă în care elevii, sub anonimat, își postează temele iar ceilalți care se descurcă, îi ajută.

  1. Quizlet

Cover art

Un fel de cultură generală, dar și o aplicație prin intermediul căreia vei învăța cuvinte noi care îți vor fi de folos.

Aceasta a fost o serie în care ți-am prezentat 10 aplicații care mie mi-au fost folositoare și, chiar și acum, încă le mai folosesc.

Vă doresc tuturor un nou an școlar plin de succese, să învățați mai mult și să credeți în voi. Priviți dincolo de limite și demonstrați că sunteți făcuți pentru a fi cei mai buni.

Te-ai întrebat vreodată de ce ascundem adevărul când o dăm în bară la școală? Citește acest articol!

Autor: Thomas Adrian Agud