fetele de la Târgu Jiu
fetele de la Târgu Jiu

Ce dracu se întâmplă cu uscăturile generației Z?

Vorbeam într-un articol trecut despre generația Z și despre cum aceasta ar putea fi gura de aer a planetei, însă, în această după-amiază am văzut ceva de-a dreptul crud care m-a făcut să realizez că generația Z are niște uscăciuni infecte.

Dacă vreți să aflați mai multe despre potențialul generației Z, va îndemn să citiți mai multe aici.

Văzusem un videoclip pe Facebook cu o adolescentă umilită și bătută de patru fete idioate. Au început toate să o ia de păr pe săraca fată și să o scuipe. Să nu mai spunem de pumni și de picioare, pentru că este de-a dreptul șocant. Am trăit s-o văd și pe asta!

Imaginile sunt atât de crude încât nu pot fi atașate. De asemenea, identitatea fetei agresate nu trebuie pătată.

Pentru a afla mai multe detalii despre incident, apasă aici.

Domnișoarele din videoclip aveau un limbaj și un comportament de neandertali. Nu vreau să știu ce educație au primit aceste copilițe de acasă.

Am citit comentariile și am observat că fetele au fost hate-uite în urma faptelor lor, însă, cu greu s-au deranjat autoritățile să caute făptașele care au distrus sănătatea psihică a acelei fete. Să sperăm că agresoarele vor suferi cea mai dureroasă pedeapsă legală, doar ca să vadă ce gust are karma.

Sunt curios dacă și tipul care filma va păți ceva, pentru că se comporta ca un animal. Adică, din 5 cuvinte, zece erau cuvinte obscene. Totuși, și complicitatea se pedepsește într-un fel sau altul. „Ce bărbat ești tu” dacă stai ca fraierul și privești o fată care își ia bătaie? Chiar atât de puțin suflet și creier să ai?

Nu am să permit ca niște lepre să ne facă generația de râs!

Încă sunt de părere că noi, tinerii, suntem împreună în asta și că putem schimba ceva. Deși videoclipul pe care l-am văzut mi-a lăsat un gust amar, încă aspir la dulcele viitor ce ne așteaptă dacă ne folosim capul pentru a produce, nu pentru a distruge!

Fiecare om are dreptul la viață. Toată lumea are dreptul la iubire, oameni buni!

Nu ești șmecher dacă bați pe cinevaești fraier! (numai oamenii slabi pot agresa oameni mai slabi decât ei).

Nu ești cineva dacă îți înjosești aproapeleești un nimeni!

Nu ieși în evidență dacă ești smardoimai mult îți vei lua hate (dacă oamenii din jurul tău nu sunt proști ca tine, bineînțeles)!

Un sfat bun este să porți la tine un spray cu piper, dacă ești hărțuit constant. Nu știi când te poate ataca cineva. Nici câteva cursuri de autoapărare nu strică, să știi!

Am avut de a face cu asemenea situații, iar majoritatea agresorilor fie nu au avut parte de prezența părinților, fie au avut parte de prea multă prezență a părinților. Pentru cei din a doua categorie, pot spune doar atât: mai are tac-tu bani să îți plătească greșelile tale?

Acestea fiind spuse, dragi adolescenți, orice agresor trebuie tras la răspundere, iar autoritățile sunt în slujba ta, nu tu în slujba lor! Nu îți fie frică să raportezi hărțuirea!