'

O fată de 13 ani din municipiul Târgu Jiu a fost bătută violent de alte minore!

"în Știri" by

Ieri, 5 Septembrie 2020, o fată a fost bătută și trasă de păr de mai multe fete în Târgu Jiu.

O fată de 13 ani a fost bătută violent de alte minore. În acest caz, poliția s-a autosesizat și a demarat o anchetă.

Fata a fost victima unor brutalități greu de descris în cuvinte, neavând vreo șansă în fața agresoarelor!

„În cursul zilei de astăzi, având în vedere imaginile apărute în spațiul public pe o rețea de socializare, ne-am autosesizat cu privire la aceste aspecte, conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Gorj dispunând efectuarea de verificări. Astfel, cu ocazia verificărilor efectuate de polițiști, au fost identificate trei tinere cu vârste cuprinse între 12 și 14 ani, din municipiul Târgu Jiu, care ar fi exercitat acte de violență asupra unei tinere de 13 ani din municipiul Târgu Jiu.

Două dintre cele două tinere care ar fi exercitat acte de violență au fost aduse la sediul Poliției Municipiului Târgu Jiu, fiind însoțite de către părinți, în vederea audierii. Polițiștii continuă verificările pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe”, a comunicat IPJ Gorj.

Salut! El este Florin și îți mulțumește pentru ca i-ai citit articolul. Pasionat încă de mic de arta scrisului, el compune poezii și își exprimă opinia în scris despre ceea ce simte, iar mai nou se ocupă de știri. A absolvit Colegiul Național ,,George Coșbuc" Năsăud, profil Mate-Info, iar acum studiază Ingineria Economică în cadrul UTCN. Multă lume l-a întrebat cum de a ales să studieze științele reale, având înclinația spre a scrie, astfel că motto-ul lui în viață este: ,,Fii schimbarea ce vrei s-o vezi în lume"!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi