Anthony Fauci

Anthony Fauci: Covid 19 nu este sfârşitul. În viitor vor urma şi alte pandemii!

"în Știri" by

Dr. Anthony Fauci a anunţat că în viitor ne așteaptă şi alte pandemii, iar cauzele principale în evoluţia virusurilor sunt defrişările, aglomerările urbane şi pieţele de vânat.

Un medic român este de părere că această pandemie a fost posibilă cu ajutorul nostru, cu fiecare dintre noi!

Dr. Andreea Moldovan: „Această pandemie a fost posibilă şi cu ajutorul nostru.”

Covid-19 nu este sfârşitul! Ne-ar putea da de furcă şi alte pandemii de acum înainte, avertizează Anthony Fauci, directorul Centrului pentru Alergii şi Boli Infecţioase din America.

Anthony este de părere că există câţiva factori care favorizează răspândirea virusurilor, precum defrişările masive, aglomerările urbane, dar şi ce se întâmplă în pieţele de animale sălbatice.

Dr. Anthony Fauci spune că au apărut trei noi tipuri de coronavirus, iar alte virusuri ar putea genera alte pandemii în viitor, şi că ar putea porni fix de unde a venit şi SARS COV 2.

Salut! El este Florin și îți mulțumește pentru ca i-ai citit articolul. Pasionat încă de mic de arta scrisului, el compune poezii și își exprimă opinia în scris despre ceea ce simte, iar mai nou se ocupă de știri. A absolvit Colegiul Național ,,George Coșbuc" Năsăud, profil Mate-Info, iar acum studiază Ingineria Economică în cadrul UTCN. Multă lume l-a întrebat cum de a ales să studieze științele reale, având înclinația spre a scrie, astfel că motto-ul lui în viață este: ,,Fii schimbarea ce vrei s-o vezi în lume"!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi