stand up

Top 3 actori americani de stand up pe care nu ai vrea să-i ratezi!

"în Umor și satiră" by

Îți place să râzi? Ai internet? Știi engleză? Dacă răspunsul este „da” la toate întrebările, nu ai nicio scuză! Îți fac cunoștință cu niște băieți mișto – cei 3 actori americani de stand up comedy pe care îi vei urmări non-stop următoarele zile. Sau știi ce, lasă-l pe al treilea… Merg și doi.

Chris D’elia

Fie că-l cunoști drept vulturul pleșuv care bate din aripi pe scenă sau drept Henderson din serialul „You”, omul acesta merită reținut. Talentat, energic și fără frică de ruși, nu se liniștește până nu inundă sala cu râsul lui haotic. „Dar cum adică, râsul LUI?”. Well, după ce te afunzi în comicul d’elian, realizezi că expresivitatea este principalul său atu – de la mișcările aparent necontrolate până la izbucnirile în hohote la propriile glume. Una e când cineva îți zice random că rușii nu râd, alta e când apare un pletos săritor care te teleportează prin Disneyland sau vreo cafenea. Mai pe șleau, omul este aur pur.

Video preluat de aici.

John Mulaney

Dacă D’elia ar fi verișorul ăla hiperactiv pe care toată lumea îl iubește, John Mulaney ar fi puștiul anxios din vecini care se pierde în amănunte. Lipsit de încredere în sine și prea drăguț pentru a glumi pe seama altora, a învățat să facă haz de necaz, perfecționându-și un self-deprecating humor inegalabil. Astfel, este exemplul ideal pentru a demonstra că uneori defectele tale pot fi valorificate, povestind cu o teamă palpabilă toate pățaniile sale. Reușește să emane asemenea emoții până și când vorbește de un acordeon într-un metrou, deci ar merita indubitabil titlul de amprentă a sa. Știi, precum Scooby-Doo și Scooby Snacks-urile, mămicile cu Facebook-ul sau pandemiile și stricatul planurilor.

Totuși, nu te lăsa păcălit! Se pricepe și să pună etichete. Întrebat dacă preferă salată sau cartofi prăjiți alături de sandvișul lui, nu s-a rezervat să le asemene unei alergări, respectiv consumului de cocaină.

Video preluat de aici.

Anthony Jeselnik

Mi-a făcut plăcere de cunoștință, acum te invit să pleci, pentru că acest om cu siguranță nu este pentru toată lumea. Înfricoșând restul familiei, unchiul neînțeles a lepădat principiile morale pentru a atrage confuzie și divertisment. Această așa-numită „dezorientare” a publicului este obținută prin folosirea non sequitur. Tehnica presupune o întorsătură de situație abruptă, lipsită de logică, dar care în lumea alternativă propusă de Jeselnik, își are un loc bine stabilit. Datorită ei, te vei pierde într-un joc psihologic al păpușarului arogant.

Deci, dacă te distrează sau fascinează grotescul, the Dark Prince of Comedy este omul tău. Te voi lăsa să-l întâlnești pe cont propriu. Dacă nu, este okay – încă îi avem pe D’elia și Mulaney.

stand up

Trebuie menționat că vizionarea de stand up comedy poate avea și rol educativ. Cum? Mai multe detalii găsești aici!

Încă ești aici? De ce? Nu e gata popcornul încă?

Studentă. O încântă arta în toate formele și o pasionează impactul ei asupra societății. Refuză etichetele (cea de fană Fullmetal Alchemist și Les Miserables e singura acceptată).

Lasă un răspuns

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi