adăpost canin
adăpost canin

Pe data de 4 septembrie 2020, Poliția Română a postat pe Facebook o acțiune întreprinsă în acea zi. Astfel, a amendat cu 40 000 de lei un adăpost canin din Sfântu Gheorghe. Pe deasupra, a fost interzisă primirea de noi exemplare și transportarea celor existente către adăposturi autorizate. Polițiștii au luat această măsură pentru că Asociația „AMY” funcționa de aproximativ 3 ani fără a se fi înregistrat la Direcţia Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Covasna.

„Au fost la noi, ne-au amendat şi ne-au dat termen 30 de zile să ducem câinii în adăposturi legale până când reuşim să intrăm în legalitate, apoi vom putea să le luăm înapoi. Nu ne-au luat animalele şi nici nu vor din ce am înţeles, pentru că şi pe mine m-a speriat asta, să nu cumva să îmi eutanasieze animalele. Au zis că nu e vorba de aşa ceva (…) Sunt şi eu în stare de şoc dar trebuie să mă pun pe picioare pentru animalele mele”, a transmis preşedinta Asociaţiei AMY, Pora Kinga într-un interviu cu weradio.

https://www.facebook.com/www.politiaromana.ro/photos/a.561513930626512/3156051647839381/

 

Această faptă controversată a stârnit diverse reacții în ochii internauților. În momentul de față, postarea are peste 2 800 de reacții strânse, iar majoritatea comentariilor sunt critice.

În continuare, voi atașa câteva reacții, sub anonimat. De la remărci acide și până la replici de agățat, aceste comentarii pot fi considerate cel puțin diverse.

adăpost de câini

adăpost de câini

Bineînțeles, există și niște oameni care fac haz de necaz.

adăpost de câini