The Mandolarian
The Mandolarian

Unul dintre cele mai bune seriale de anul trecut este The Mandalorian. Acesta a debutat odată cu platforma de streaming Disney+. Acțiunea se desfășoară în universul Star Wars, însă nu se continuă întâmplările din filme. Este o poveste nouă cu personaje interesante și bine construite.

Chiar dacă pandemia a afectat producția de filme și seriale, Disney a anunțat că va debuta sezonul 2 din The Mandalorian pe 30 octombrie 2020.

Ceea ce nu știm în acest moment e dacă Disney va continua exact ca în primul sezon, să lanseze un episod pe săptămână sau dacă vor publica tot sezonul, adoptând strategia celor de la Netflix.

Al doilea sezon din The Mandalorian va continua povestea titularului războinic și vânător de recompense, „Mando” și a „Copilului”, care a devenit cunoscut în mediul online ca „Baby Yoda”.

„Baby Yoda” a devenit un fenomen în mediul online.

Au apărut disponibile multe jucării, tricouri și cam orice tip de produs promoțional posibil cu Baby Yoda, care, nici nu este numit astfel, oficial.

Momentan, platforma Disney+ nu este lansată în România. A fost lansată în foarte puține state din Europa. Totuși, țara noastră este pe lista țărilor în care la un moment dat va fi disponibilă platforma. În momentul acesta, platforma Disney+ are un site disponibil în limba română.