O fetiță

O fetiță de 13 ani a fost abuzată sexual, de mai multe ori, în Suceava!

"în Știri" by

O fetiță de doar 13 ani a fost abuzată sexual, de mai multe ori, de către unchiul ei!

Un bărbat din Suceava se află sub control judiciar după ce a întreţinut relaţii sexuale orale cu nepoata sa, o fetiță de numai 13 ani, notează stiripesurse.

Minora a fost victima a trei acte sexuale în a doua parte a lunii august.

Miercuri, 2 septembrie, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar joi, un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni a luat măsura preventivă a controlului judiciar.

„La data de 03.09.2020, un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni a luat măsura preventivă a controlului judiciar faţă de un inculpat ce a fost reţinut la data de 02.09.2020 pentru 24 de ore de către organele de cercetare penală, pentru săvârşirea infracțiunii de act sexual cu un minor în formă continuată (trei acte materiale), prev. de art. 220 alin. 1 şi alin. 4 lit. a C.pen. cu aplic. art. 35 alin. 1 C.pen., reţinându-se în sarcina acestuia faptul că, în perioada 18.08.2020 – 30.08.2020, în realizarea aceleiaşi rezoluţii infracţionale, a întreţinut trei raporturi sexuale cu o persoană de sex feminin, nepoata sa, în vârstă de 13 ani”, conform comunicatului transmis de Parchetul de pe lângă Judecătoria Fălticeni.

Salut! El este Florin și îți mulțumește pentru ca i-ai citit articolul. Pasionat încă de mic de arta scrisului, el compune poezii și își exprimă opinia în scris despre ceea ce simte, iar mai nou se ocupă de știri. A absolvit Colegiul Național ,,George Coșbuc" Năsăud, profil Mate-Info, iar acum studiază Ingineria Economică în cadrul UTCN. Multă lume l-a întrebat cum de a ales să studieze științele reale, având înclinația spre a scrie, astfel că motto-ul lui în viață este: ,,Fii schimbarea ce vrei s-o vezi în lume"!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi