Cernobîl

Noul Cernobîl într-un cămin din București! Frigiderul unui student emite 15.000 de röntgeni pe oră!

Astăzi, angajații din partea centralei Cernavodă au venit la complexul de cămine Belvedere pentru a cerceta cauzele radioactivității ridicate ale frigiderului deținut de studentul Alex Pop. Aparatele au măsurat 15.000 de röntgeni pe oră în împrejurimi, iar mutațiile genetice ale speciilor din caserole au și început.

„Mâncarea o țin cu lunile în frigider, iar motorul numărul 4, prevăzut cu freon, are probleme cu răcirea. După ce am scos barele de bor din frigider, catastrofa nu a întârziat să apară!”, ne-a transmis acesta.

În urma expertizei, miezurile borcanelor de zacuscă au explodat pe rând și cantități uriașe de material nuclear pun în pericol palierul și căminul.

Administrația a declarat:
„Am făcut ce am știut de cuviință. Am chemat inginerii de la Cernavodă încă de anul trecut și am semnat un tratat de furnizare a materialelor nucleare, mai ales că economia complexului nostru de cămine se apropie de crah. Am avut o discuție între cinci ochi cu fiecare student la momentul decazării, pentru a nu repeta catastrofa.”

– Rolex