Monica Anisie

Monica Anisie a anunțat lansarea unui portal cu informații referitoare la noul an școlar 2020-2021!

"în Știri" by

Ministrul Educaţiei şi Cercetării, Monica Anisie, a declarat astăzi, 1 septembrie 2020, lansarea portalului educatiacontinua.edu.ro.

Acest portal este un instrument online de informare cu privire la reluarea activităţii în sistemul naţional de învăţământ.

Portalul a fost creat pentru toți cei care sunt  interesaţi de contextul educativ şi sanitar în care se va desfăşura activitatea în anul şcolar/universitar 2020-2021, datorită evoluţiei pandemiei de COVID-19, potrivit unui comunicat al MEC.

Monica Anisie a făcut anunțul în cadrul unei conferinţe de presă desfăşurate astăzi, 1 septembrie, cu ocazia deschiderii noului an şcolar 2020-2021.

 „Aşa cum am promis, în această perioadă am elaborat ghidurile metodologice, ghiduri pentru organizarea şi desfăşurarea activităţilor în cadrul unităţilor de învăţământ. Aceste materiale au fost concepute pentru fiecare nivel de învăţământ, prin raportare la particularităţile acestora. Astfel, Ministerul Educaţiei şi Cercetării pune la dispoziţie ghiduri pentru: educaţie timpurie, învăţământ preşcolar, învăţământ primar, gimnazial şi liceal, dar şi pentru învăţământ vocaţional, profesional şi tehnic şi, nu în ultimul rând, pentru învăţământul special. Toate aceste materiale-suport sunt publicate pe educatiacontinua.edu.ro ”, a comunicat Monica Anisie.

Portalul educatiacontinua.edu.ro ușurează accesul la informație pentru  cei care fac parte din sistemul naţional de învăţământ: elevi, studenţi, părinţi, cadre didactice, dar şi alte categorii de cititori.

Noul portal va cuprinde toate documentele emise de Ministerul Educaţiei şi Cercetării şi Ministerul Sănătăţii: norme, ghiduri, regulamente, metodologii, dar şi alte documente din acelaşi spectru tematic, grupate pe arii de interes, respectiv cicluri de învăţământ.

Salut! El este Florin și îți mulțumește pentru ca i-ai citit articolul. Pasionat încă de mic de arta scrisului, el compune poezii și își exprimă opinia în scris despre ceea ce simte, iar mai nou se ocupă de știri. A absolvit Colegiul Național ,,George Coșbuc" Năsăud, profil Mate-Info, iar acum studiază Ingineria Economică în cadrul UTCN. Multă lume l-a întrebat cum de a ales să studieze științele reale, având înclinația spre a scrie, astfel că motto-ul lui în viață este: ,,Fii schimbarea ce vrei s-o vezi în lume"!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi