Liviu Vasilescu
Liviu Vasilescu

Liviu Vasilescu, șeful poliției, a anunțat marți într-o conferință de presă de la sediul MAI că va demisiona din funcția sa.

Liviu Vasilescu a anunțat că se retrage din funcția de Inspectorul General al Poliției Române.

În cadrul unei conferințe de presă de la sediul MAI, acesta a anunțat că va demisiona. Decizia vine după ce a fost implicat în negocierile cu interlopii din clanul Duduianu, eveniment care a atras atenția presei.

„Vă rog să îmi permiteți ca de astăzi să mă retrag din funcția de inspector general al poliției române, să rămân ofițer de poliție și să îmi îndeplinesc sarcinile care îmi vor fi încredințate” a declarat Liviu Vasilescu în cadrul conferinței de presă.

Acesta consideră că este ținta unui atac mediatic asupra poliției.

Liviu Vasilescu judecă faptul că mulți oameni își iau informația „mai mult de la televizor” și riscă să fie dezinformați. Acesta susține că a coordonat întreaga situație cum știa el mai bine.

„Atât ca ofiţer de execuţie, cât şi ca manager mi-am făcut datoria cu onoare şi bună credinţă, integritate profesională fiind principul care m-a ghidat în întreaga carieră. În ultimul timp am constatat un atac mediatic concertat asupra Poliţiei Române şi Ministerului Afacerilor Interne, într-o perioadă în care era nevoie de linişte şi conjugarea tuturor eforturilor pentru protejarea cetăţenilor” a mai declarat domnul Vasilescu.

Dacă dorești să afli ce s-a întâmplat cu fostul lider al clanului Duduianu, click aici.