fete pe stradă

La ce vă așteptați când fluierați fete pe stradă, boilor?

"în Dosarul Săptămânii" by

La ce vă așteptați când fluierați fete pe stradă, bolilor? Draga fată, domnișoară, doamnă ce te-ai simțit măcar o dată ca la un meci de fotbal cu un singur jucător si unsprezece arbitrii în veste reflectorizante care parcă vedeau doar nereguli în jocul tău nevinovat de a merge pe stradă. Fie că ești în costum de baie, o rochiță drăguță de vară sau costum de scafandru, ceva cuceritor absolut cu dantură pe minus o să se găsească sa îți arunce un mic fluierat, vreo remarcă fundului tău sau în cazuri mai grave chiar sa te atingă.

Oare la ce se gândesc maimuțele? (în afara de propria banana)

Încercând să înțeleg comportamentul bombardierilor si în nici un caz sa îl justific, cred că manifestările lor au două cauze. Una dintre ele este exprimarea aprecierii față de sexul feminin limitată de incapacitatea lor de a lega 3 cuvinte într-un ,,Astăzi ești frumoasă!” și atât. Iar cealaltă cauză poate fi lipsa educației și statutul femeii în familia din care provine subiectul. Dacă ești născut de o femeie și vezi femeile ca ardeiul de pe tarabă, te rog, rămâi în casa!

Efectele de durată ale acestui tip de hărțuire

Fluierăturile, comentariile și atingerile lasă urme. O fată nu va mai ieși atât de încrezătoare în pantaloni scurți pe strada dacă tu, Gică, i-ai spus că și-o cere. De asemenea, poți face femeile să își piardă încrederea în bărbați si să îi bage pe toți in aceeași oală. Nu, nu toți ne alegem iubitele după mărimea si forma feselor, Gică. Să nu mai spun de frica si paranoia care se poate instala după un eveniment de acest gen. Femeile au dreptul să meargă liniștite pe strada așa ca ține-ți-o în pantaloni!

La ce vă așteptați când fluierați fete pe stradă, boilor?

Societatea are destulă pleavă si cam bate vântul, sunt împrăștiați peste tot. La ce se așteaptă când te fluieră? Poate o să le cazi direct în pat, sau o să te urci cu ei în mașină si peste 1 an de zile o sa fiți într-o limuzină pe care scrie ,,proaspăt căsătoriți”. Da, bazaconii, mi-e și jenă că împărțim același sex.

Știți cum ne spuneau bunicii noștri să nu fluieram în casă pentru că îl atragem pe necuratul?

Ei bine, îmi doresc ca toți să fluiere la ei in casa și chiar mă îndoiesc că vreun drac ar accepta asemenea comportament. Fluierați în casă, dragii mei, vă puteți cumpăra si fluiere și să înființați o orchestră a surzilor. Femeile se pot simți atrăgătoare si fără voi.

Tu știi ce femei au schimbat România? Dacă nu, dă click chiar aici!

Autor: Mănăilă Marius Valentin

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi