USR-PLUS
USR-PLUS

Membra USR-PLUS, Clotide Armand, a depus o plângere la DNA împotriva șefilor poliției locale, precum și împotriva primarului sectorului 1.
Armand susține faptul că a fost urmărită și filată de Poliția Locală la cererea lui Daniel Tudorache, primarul sectorului 1.

Clotide Armanda este candidatul USR-PLUS pentru Primăria sectorului 1.

„Am depus la DNA plângere împotriva primarului Sectoului 1 și împotriva șefilor poliției locale pentru că am fost urmărită și filată de Poliția Locală la protestele din 2017. Aceste practici deprinse de la Securitatea comunistă nu trebuie tolerate. Am încredere în Justiția română. La 30 de ani de când eroii Revoluției Române au murit strigând «Libertate!» nu este acceptabil așa ceva”, a declarat Clotide Armand într-o postare pe Facebook.

Alianța USR-PLUS a transmis printr-un comunicat de presă faptul că primarii PSD „au transformat polițiștii locali în bodyguarzii lor personali”.

Dragoș Tudorache a declarat că poliția locală trebuie desființată. Din cauza abuzurilor comise de instituție el propune ca atribuțiile Poliției Locale să fie preluate de Poliția Națională.

„Poliţia Locală şi-a dovedit în multe rânduri ineficienţa, aservirea politică şi asta, pentru că mandatul ei a fost de la bun început prost definit. S-a suprapus mereu cu Poliţia Naţională dar, mai grav, a devenit un instrument în mâna primarilor, cum se dovedeşte în cazul colegei noastre Clotilde Armand.

Alianţa USR-PLUS va desfiinţa Poliţia Locală aşa cum e ea gândită azi, ca instrument în mâna primarilor, şi va reconstrui în cadrul Poliţiei Române un serviciu de ordine publică în interesul comunităţii”, a mai scris acesta pe pagina de Facebook.