Robert Negoiță

Robert Negoiță va contesta ordinul care l-a suspendat din funcție

"în Știri" by

Robert Negoiță a anunțat printr-o postare pe Facebook că va contesta ordinul care l-a suspendat din funcția de primar.

Ordinul, semnat de prefectul capitalei, constată “încetarea de drept a mandatului de primar”. Motivul pentru care acest ordin a fost dat este faptul că Negoiță face parte din alt partid politic decât cel pentru care a candidat și a câștigat în 2016. Acesta a demisionat din PSD și s-a înscris în cursa pentru alegerile locale pe listele Alianței Pro București 2020.

„Azi, am fost notificat de colegii mei din Primăria Sectorului 3 de faptul că s-a primit prin email un ordin de suspendare a mea din funcția de Primar al Sectorului 3, ordin emis de Prefectul Municipiului București. Spun că am fost notificat de colegi, dat fiind că, așa cum știți, săptămâna trecută am fost testat pozitiv pentru Covid-19, astfel că, în prezent, sunt în concediu medical”, a declarat edilul pe Facebook.

Ordinul emis astăzi, 31.08.2020, îl suspendă pe Robert Negoiță din funcție, începând cu data de 19.08.2020.

„Consider acest demers pripit și lipsit de responsabilitate și intenționez să îl contest în instanță. Pentru 4 săptămâni, atât cât au mai rămas până la alegeri, s-a preferat o astfel de variantă grăbită și nechibzuită, pierzându-se din vedere complet interesul comunității, respectiv acela de nu avea un vid de conducere și coordonare la nivelul Primăriei Sectorului 3”, a mai spus fostul primar.

Ordinul de suspendare:

Robert Negoiță

Citește aici despre amenda pe care a primit-o edilul in urma cu câteva luni.

Lasă un răspuns

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi