Ferrari nu mai este campion mondial!

0
45 views
Ferrari
Ferrari

Ferrari este primul nume care îți vine în minte când te gândești la Formula 1.

Compania trece prin momente dificile, aflându-se pe locul 5 în clasamentul constructorilor după primele 7 curse.

Ferrari mereu a terminat mereu în primii 4 constructori încă din 1981, dar se pare că anul acesta este unul de coșmar. Charles Leclerc a reușit să termine pe locul 2 în Austria și pe 3 la Silverstone, dar, din păcate, Vettel nu a reușit să termine mai sus de locul 6.

Mattia Binotto, cel care se luptă pentru post:„Suntem dezamăgiți și furioși, la fel ca și fanii noștri.”, scrie MediaFax.

De la Silverstone, din 2010, nu s-a mai întâmplat ca ambii piloți Ferrari să treacă linia de finiș fără să se califice în top 10. Dar se pare că anul acesta dezastrul s-a întâmplat. Lercerc a terminat pe poziția 14, iar Vettel pe poziția 13.

Sebastian Vettel, pilot Formula 1:

Trebuie să muncim din greu. Sunt multe lecţii de învăţat după acest weekend. Trebuie să ne asigurăm că rămânem puternici, împreună şi că vom face tot ce putem. Urmează două curse importante pentru echipă în următoarele 2 săptămâni şi pe acestea ne concentrăm. Dar trebuie să fim şi realişti. Nu ne putem aştepta la miracole. Maşina este cum este. Nu suntem atât de puternici cum ne-am dori să fim.”