Black Panther

Protagonistul din Black Panther, Chadwick Boseman, a decedat la vârsta de 43 de ani!

"în Știri" by

Lumea „Black Panther” este îndoliată. Protagonistul, Chadwick Boseman, a decedat la 43 de ani. Familia actorului a anunțat în această dimineață vestea cutremurătoare pentru fani.

Ce l-a ucis?

Se pare că actorul suferea de cancer de colon, ceea ce îi provoca stres de patru ani. Însă Boseman a trecut cu vederea și a fost foarte discret cu boala lui.

Regele T’Challa din Wakanda, zis și supereroul și războinicul Black Panther din filmul cu același nume, este rolul pentru care îl vom venera și de acum înainte. Filmul, lansat în 2018,
regizat de Ryan Coogler, este despre supereroii de culoare și conducerea unui popor într-un alt timp, fiind nevoit să se lupte cu trecutul țării asupra căreia este conducător.

Black Panther” este producția cinematografică prin care Boseman a obținut primul său film Marvel. De asemenea, actorul de culoare este cunoscut și pentru contribuția sa ca și jucător de baseball în „42”, interpretându-l pe Jackie Robinson, dar și în „Get On Up”, cu avându-l ca rol pe cântăreţul James Brown.

După primul film „Black Panther”, regizorul și actorii au în lucru partea a 2-a. Moartea actorului, însă, le dă peste cap filmările.

Bună, mă numesc Raluca și nu, nu sunt critic de modă. Dar am 16 ani și o sete excesivă de drept. Mă înclin cât de tare pot spre această latură a justiției și am născut un vis arzător: biroul propriu de avocatură. Momentan îmi trăiesc viața de licean la filologie, îmi dezvolt pasiunea pentru proză și opinie, iar dacă vei fi atent pe medalionul meu, vei observa o aspirație spre poezie. Sper ca ceea ce citești din partea mea să te facă să spui „Fata asta chiar trebuie citită!”

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi