Doi sirieni

Prinși printre termopane! Doi sirieni au încercat să intre ilegal în România

"în Știri" by

Polițiștii de frontieră din Calafat au prins doi cetățeni sirieni care treceau ilegal granița României.

Vineri seară, poliția de frontieră din Calafat a avut parte de o surpriză când a verificat o furgonetă. Vehiculul înmatriculat în Bulgaria, transporta în mod legal profile termopan pentru o societate din Franța. După inspecție, ofițerii nu au găsit doar termopane, ci și doi pasageri clandestini, conform Digi24.

În urma interogării, polițiștii au reușit să determine că cei doi bărbați, care nu aveau acte de identitate, sunt din Siria, în vârstă de 22, respectiv 29 de ani. Intenția lor era să ajungă într-o țară din vestul Europei, iar șoferul susține că nu știa de prezența lor.

Poliţiştii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanelor, iar conform Acordului între Guvernul României și Guvernul Republicii Bulgaria, privind readmisia cetățenilor proprii și a străinilor, cetățenii sirieni, șoferul bulgar și mijlocul de transport au fost preluate de Poliţia de Frontieră Bulgară în vederea continuării cercetărilor și dispunerii măsurilor legale ce se impun”, mai spune comunicatul.

Citește aici despre alți 7 imigranți ilegali.

Lasă un răspuns