Ministrul Sănătății

Nelu Tătaru face declarații privind evoluția pandemiei!

"în Știri" by
Timp de citit: < 1 minut

Nelu Tătaru a declarat joi, 27 august, faptul că în următoarele săptămâni se aşteaptă la o scădere a numărului de cazuri de persoane infectate cu noul Coronavirus.

Această scădere nu se va face rapid, ci treptat, de la o săptămână la alta.

Ne aşteptăm la o scădere a numărului de cazuri. Nu foarte rapidă, dar va fi o scădere de la o săptămână la alta. Am simţit acest lucru în ultimele două săptămâni, dar nu am scăpat de pericol. Condiţiile rămân aceleaşi, nu în spital se tranşează această pandemie”, a menționat Nelu Tătaru.

Ministrul a scos în evidență faptul că în jur de 150-170 de pacienţi infectaţi cu noul Coronavirus sunt ventilaţi mecanic.

Avem în acest moment în jur de 1.050 de paturi de terapie intensivă COVID complet utilate, dedicate patologiei COVID. Avem până în 500 de cazuri zilnic aflate în această terapie intensivă şi până în 150 – 170 de cazuri care necesită ventilaţie mecanică invazivă”, a explicat Ministrul Sănătății.

Salut! El este Florin și îți mulțumește pentru ca i-ai citit articolul. Pasionat încă de mic de arta scrisului, el compune poezii și își exprimă opinia în scris despre ceea ce simte, iar mai nou se ocupă de știri. A absolvit Colegiul Național ,,George Coșbuc" Năsăud, profil Mate-Info, iar acum studiază Ingineria Economică în cadrul UTCN. Multă lume l-a întrebat cum de a ales să studieze științele reale, având înclinația spre a scrie, astfel că motto-ul lui în viață este: ,,Fii schimbarea ce vrei s-o vezi în lume"!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Derulează înapoi